Inter-Net organizira jednodnevnu edukaciju o naprednim serverskim tehnologijama i zaštiti podataka

 
Inter-Net organizira jednodnevnu edukaciju o naprednim serverskim tehnologijama i zaštiti podataka

Saznajte sve o modernoj serverskoj tehnologiji – Cisco UCS blade serveri

Tvrtka Inter-Net, koja svoje informatičke usluge i potporu korisnicima pruža više od 25 godina, 12. travnja u Zagrebu organizira besplatnu jednodnevnu edukaciju o naprednim serverskim tehnologijama i zaštiti podataka. Edukacija je namijenjena svim srednjim i velikim tvrtkama koje žele izgraditi, modernizirati ili proširiti postojeći datacentar s modernim serverskim tehnologijama temeljenim na Cisco UCS blade serverskom sustavu. Posjetitelji će moći poslušati nekoliko predavanja na temu nove moderne serverske tehnologije Cisco UCS blade i informirati se o zaštiti podataka u modernom datacentru. 

Edukacija koja s registracijama kreće od 9:30h, službeno počinje u 10 sati na adresi Capraška 6 u Zagrebu. Cijela edukacija je besplatna, a održat će se kroz tri seta predavanja. Prvi set uključuje predavanje Cisco HyperFlex koje će održati Pero Gvozdenica (Cisco). U svojem predavanju proći će kroz arhitekturu i mogućnosti sustava, primjer uspješnih korisničkih projekata te prijedloge kako identificirati potrebe i pomoći organizaciji da postane agilnija, učinkovitija i prilagođenija te kako se HCI sustav uklapa u cjelokupnu strategiju razvoja njihove organizacije i IT sustava. Drugi dio edukacije održat će Nebojša Mitrić (Inter-Net) koji će objasniti kako je tvrtka Inter-Net implementirala sustav temeljen na Cisco HyperFlex-u u kompaniju s preko 1500 zaposlenih i 170 lokacija u visoko dostupnom načinu rada. Na predavanju će se pokazati prednosti takvog sustava, koji su koraci implementacije i dobiveni benefiti, te kako skalirati sustav da bude primjenjiv srednjim do velikim tvrtkama. Na kraju, zadnji dio edukacije uključivat će predavanje na temu Veeam zaštita podataka u modernom datacentru kojeg će održati Nikola Blažinčić (Inter-Net). 

Jednodnevna edukcija pružit će uvid u najnovije trendove u izgradnji datacentara, zaštiti podataka, a polaznici će saznati kako je moguće pojedine probleme riješiti u praksi. 

Internet adresa za prijavu na edukaciju: https://prijave.inter-net.hr/ 

   Povratak na sve zanimljivosti
Ključ uspjeha naših projekata je u odabiru kvalitetnih ljudi i njihovom stalnom usavršavanju. Posjedujemo niz industrijskih certifikata kao što su: MCPD, MCTS, MCITP, CompTIA A+